Lacul cu apă sărată și cascada completează un peisaj fascinat.

Pentru copii sunt amenajate spații de joacă dotate cu leagane, tobogane și balansoare. Toboganele gonflabile sunt locul preferat al micuților vizitatori. Cunoscătorii se pot delecta cu o partidă de biliard.
În subteran există spațiu pentru gimnastică și punct de prim ajutor. Tratarea afecțiunilor respiratorii se realizează în prezența personalului de specialitate.
Nu lipsesc chioșcul alimentar, terasa și magazinul de suveniruri. Trecând pragul muzeului sării ești învaluit în lumina cunoașterii. Aici poți afla date despre geneza, evoluția exploatării și prelucrarea sării, virtutile sale terapeutice și poți admira exponate interesante ce amintesc de trecut…

La Salina Târgu Ocna se oferă inedit, relaxare, sănătate, cunoastere și, nu în ultimul rând, traditionala ospitalitate moldovenească. Imensitatea golurilor subterane, labirintul galeriilor de mii de metri, moderna baza de turism, îti creează impresia unui „oraș din adâncuri”.
Aceste minunații: sarea – „aurul alb al pământului”- atât de necesară existenței noastre de zi cu zi, cât și picătura de sănătate și relaxare ce poate fi dobandită printr-o vizită în subteran, le oferim cu generozitate semenilor noștri ce stiu sa pretuiască darul „sării în bucate”.